Sep 082014
 

M’agradaria donar les gràcies per l’estimació i el suport que ens heu donat en aquests moments difícils i complicats què ens han tocat viure als seus fills i a mi. Reconforta saber que tanta gent estimava i estima a l’Emili, això m’omple d’orgull i satisfacció.

Com va dir l’Enric, “ens ha deixat tota una institució i referent en el món del Country”.

Tot un símbol i un esperit que estimava amb bogeria el que feia, ensenyar a ballar i a estimar el Country. Com a persona, no hi han suficients adjectius per descriure la persona tant meravellosa i generosa, amb la que he tingut la sort de poder compartir el dia a dia. A part de l’amor immens que ens unia, també ens unia l’amor per el Country, per el Cor Country.

Jo, com la seva dona, vull que aquest esperit lluitador segueixi vigent i no desaparegui, que continuï vivint dins de mi i de tots vosaltres, així què,  l’Associació Cor Country seguirà bategant en el meu cor, i desitjo que en el vostre també.

Els cursos i els esdeveniments seguiran el seu camí. Us enviarem properament els horaris i la data de començament.

Moltes gràcies i una forta abraçada.

Conchi

Corpetit-relleu