Nov 022014
 

garrofers_corcountry

Avui dia 2 de Novembre, ha sigut un dia important en molts sentits.

Hem aconseguit fer la nostra primera festa solidària per recollir diners. En aquesta ocasió en benefici per la Residència Els Garrofers, plena de sentiments, somriures i simbòlica sense el nostre estimat Emili, però sempre amb el seu Cor, el Cor Country. 

Volem donar les gràcies a tots. Des de els comerços per les seves donacions i regals per sortejar, als Customs per la seva col·laboració totalment altruista, fent passar una bona estona als que hi viuen a la Residència. I a tota aquella gent que ha vingut a ballar i ha fet possible que aquest dia fos tant especial. 

Gràcies a tots per ajudar-nos a fer possible que aquest dia hagi sigut un èxit, superant totes les nostres expectatives.

Corpetit-relleu