Oct 272015
 

NOVETAT 2015 – PER NADAL CAP NEN SENSE JOGUINA I SENSE ALIMENTS – PASSEU LA VEU!!!!

Com sabeu, i amb aquest són 6 anys, tota la família del Country s’uneix per recollir joguines per tots aquells nens de famílies sense recursos. Per desgràcia, cada vegada són més els afectats, però no només per falta de joguines, sinó també d’altres necessitats bàsiques.

En Rufino Espino, col·laborador del Banc d’Aliments, ens va fer arribar la greu situació de molts pares per poder donar de menjar als seus fills. Es una injustícia humana que els infants no puguin fer els àpats corresponents. Per això, la Festa de la Joguina conjuntament amb el Banc d’Aliments fem una crida perquè el 20 de desembre es dui a terme també recollida d’aliments infantils.

Els aliments que es necessiten són POTITOS, PAPILLES, YOGHURINES (que es conservin fora de la nevera), LLET DE CONTINUACIÓ-2.

També poden ser coses d’higiene personal com VOLQUERS, CREMES, COLÒNIES…

Volem que això a més, tingui continuïtat altres anys.

GRÀCIES PER QUÈ SENSE VOSALTRES I LA VOSTRE SOLIDARITAT NO SERIA POSSIBLE.

Logo-Joguina-Petit-Def