Jul 072022
 

Ja tenim una nou dia per ballar country i gaudir d’un munt d’activitats solidàries durant tot el dia.

Mou-te per l’Iris. L’Iris de 2 anyets té un càncer. Està ingressada a la Vall d’Hebron per un tumor al cerebel que, de moment ha requerit de diverses operacions a quiròfan. Li han extret una part del tumor però la cosa va per llarg i ara toca tot el tractament oncològic que com imaginareu, és llarg, costós econòmicament (per tot el que hi hà més enllà del tractament que cobreix la Sanitat Pública) i molt difícil.

La nena, pel tipus de tumor també haurà de tractar-se fora de Catalunya per la Radioteràpia de protons i els seus pares, han de deixar-ho tot. La seva vida a Olot, la seva feina, el seu pis, els seus amics, en resum, el seu dia a dia. El seu món ha canviat completament i això ha suposat importants despeses econòmiques.

La baixa laboral per cura a menor només la pot rebre un dels progenitors,  però la realitat des de l’ingrés és que s’ha d’estar per la nena les 24h. Tant en els post operatoris de les cirurgies com en el tractament oncològic i això, emocionalment i econòmicament, es fa molt molt complicat.

És per això que demanem el vostre granet de sorra. VENIU A LA FESTA!!!!

Lloc Web on trobareu més informació: MOU-TE PER L’IRIS